"Scherpe prijzen en snelle levertijden"

Bestellen

Voor bedrijven

Thuisin Glas richt zich ook op zakelijke klanten. Bijvoorbeeld voor winkels: fraaie spiegelwanden of een minder reflecterende winkelruit. Maar ook voor beveiliging hebben wij een goede oplossing, bijvoorbeeld inbraakwerend glas. Maar ook voor extra energiebesparing, bijvoorbeeld zonwerende beglazing zodat uw airco minder hoeft te draaien.

Ook maken wij allerlei glazen loketten op maat. Of beloopbaar glas voor een exclusieve vide in uw showroom, al dan niet met een mooie glazen trap en glazen balustrade.

Uw winkelruit kapot, geen probleem wij herstellen snel. Uit voorraad en zonder overlast voor u en uw klanten!

Advies voor de herinrichting van uw kantoor of showroom? Met een fraaie spiegelwand en glazen scheidingswanden krijgt u een verrassend resultaat.

Wij adviseren u graag. Op de pagina "thuisinglas in uw regio" vindt u het Thuisin Glas bedrijf bij u in de buurt!

Hieronder vindt u verschillende voorbeelden van wat mogelijk is met glas:

 

           

Glazen buitendeur
Glazen buitendeuren worden uitgevoerd in blank veiligheidsglas, het is mogelijk om een bepaald design of (bedrijfs)logo op de deur te zandstralen, hiermee krijgen de deuren een eigentijds karakter.

Offerte aanvragen voor een glazen buitendeur

 

 

Glazen binnendeuren
Door de moderne uitstraling en de vele toepassings- mogelijkheden wordt steeds vaker voor glazen deuren gekozen. Glazen deuren laten veel licht door, hiermee creëer je een ruimtelijk effect en worden vertrekken lichter. Glazen deuren kunnen worden uitgevoerd in verschillende designs zodat de glazen deur precies die uitstraling krijgt die bij de omgeving past.

Offerte aanvragen voor een glazen binnendeur

 

Beloopbaar glas
Met beloopbaar glas kunnen zeer fraaie effecten gecreëerd worden binnen woningen en gebouwen. Hiernaast een voorbeeld van beloopbaar glas.

Offerte aanvragen voor beloopbaar glas

 

Loket
Een schuifloket is een veel voorkomende toepassing op kantoor. De schuifruiten worden in elke maat en uitvoering geproduceerd, eventueel is het ook mogelijk om een slot toe te passen.

Offerte aanvragen voor glas voor een loket

 

Glazen trappen
De toepassingsmogelijkheden van glas worden eigenlijk alleen maar beperkt door de fantasie en de creativiteit van degene die het toepast. Door glas toe te passen in een bepaalde samenstelling wordt glas zo sterk dat het ook geschikt is voor bijvoorbeeld glazen trappen.

Offerte aanvragen voor een glazen trap

 

Scheidingswanden
Door glas te gebruiken voor scheidingswanden blijft het ruimtelijke gevoel behouden. Scheidingswanden worden volledig op maat geproduceerd en zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

Offerte aanvragen voor glazen scheidingswanden

 

Scheidingspanelen
Hierbij een voorbeeld van scheidingspanelen.

Offerte aanvragen voor glazen scheidingspanelen

 

Balustrades
Hierbij een voorbeeld van een balustrade.

Offerte aanvragen voor glazen balustrades