"Scherpe prijzen en snelle levertijden"

Bestellen

Veelgestelde vragen

Hoe meet ik een ruit op?

Het exact opmeten van een ruit is een zeer secuur werkje. Dit kunt u bij twijfel het best laten uitvoeren door uw Thuisinglas-specialist. Om de maat ruwweg te bepalen (bijvoorbeeld voor een offerte) meet u de binnenzijden van de kozijnen op. Andere glastoepassingen, zoals een glazen trap, laat u aan de Thuisinglas-specialist over. 

Kan ik ook met onverwachte glasschade bij Thuisinglas terecht?

Ja zeker! Vul uw postcode in bij Glasschade en u krijgt direct de informatie voor een snelle afhandeling!.

Wie plaatst het glas?

Dat doen de Thuisinglas bedrijven voor u. Gespecialiseerde glaszetters doen dit op een professionele wijze, conform de laatst geldende voorschriften. Snel, deskundig en tegen een concurrenrende prijs!

Ik kan geen telefoonnummer van jullie vinden?

Thuisinglas werkt samen met tientallen glasbedrijven, altijd bij u in de buurt. Vul uw postcode in en u komt op de bedrijfspagina van het Thuisinglas bedrijf bij u in de buurt en u ziet alle gegevens!

Ik heb last van condensvorming in mijn isolatieglas?

Dat kan gebeuren. Waarschijnlijk is uw ruit "lek" en onstaat er condens tussen de beide glasbladen. De ruit moet vervangen worden. Vraag het Thuisinglas bedrijf om een advies en offerte. Misschien kunnen wij wel een beter isolerende beglazing terugplaatsen. Dat bespaart weer extra op uw energiekosten. Denk wel aan de mogelijke kleurverschillen tussen de verschillende beglazingen!.