"Scherpe prijzen en snelle levertijden"

Bestellen

Inspiratie nodig?
Glas is een prachtig materiaal dat door hedendaagse architecten, bouwers en interieurexperts allang niet meer alleen voor vensters wordt gebruikt.
Achter glas schuilt een ware wereld aan mogelijkheden. Hier kunt u kennismaken met de unieke eigenschappen van glas en ziet u een aantal fraaie voorbeelden van bekende én verrassende toepassingen. Ontdek het mooie van glas, het comfortabele van glas en de veelzijdigheid van glas.
Glas kan overal bij u in, om en zelfs op de woning. Denk eens aan beloopbaar glas, een glazen balustrade, een glazen trap! Maar ook om u zelf en uw spullen te beveiligen aan veiligheidsglas, inbraakwerend glas, brandwerend glas of een combinatie van beiden. De mogelijkheden van glas zijn eindeloos bij Thuisin Glas!

Glazen scheidingswanden:
Met een glazen scheidingswand kunt u spelen met ruimte. Of het nu om een sturdeerhoek gaat, of een speelhoek voor de kinderen, met een glazen afscheiding krijgt u rust en ruimte tegelijk. Wij maken graag een voorstel voor U!

Offerte aanvragen voor een glazen scheidingswand?

Of wilt u vrijblijvend advies?

Beloopbaar glas:
Glas is zo sterk dat het als constructieve vloer toegepast kan worden. In huis, winkel of kantoor biedt dit onbegrensde mogelijkheden. Met beloopbaar glas wordt een donkere ruimte ligt en het ziet er strak en boeiend ui.

Meerwaarde voor uw wining of gebouw.

Offerteaanvragen voor beloopbaar glas?

Of wilt u vrijblijvend advies?